Апартхотел "Златни дюни"

„Златни дюни“ е апартаментен хотел в местност „Пясъка“ в Дяволския залив между Приморско и Китен и близо до един от най-добрите плажове за сърф и кайт – ММЦ.

Най-желаните хотели са на първа линия на морския бряг, но мястото на „Златни дюни“ е още по-добро – тук няма редици от хотели. Пред нас са единствено дюните и морето, а зад нас – гъстият пояс растителност около устието на Дяволска река.

Името „Пясъка“ не е случайно. Не само заради дългата 4 км плажна ивица от фин, чист, светъл пясък, но и заради прилежащата широка зона, покрита с дюни.

Местоположението на „Златни дюни”, в съчетание с независимостта, която предоставят нашите напълно обзаведени апартаменти, дава рядко срещана за застроеното черноморие възможност за почивка – близко до природата и в същото време с всички удобства дори и за дълъг престой. Спокоен или активен, зависи от предпочитанията.

Близостта на хотела до забележителности като Природен парк „Странджа“, Беглик Таш, резерват „Ропотамо“ и др. е извор на възможности за вълнуващи занимания в допълнение към почивката на плаж. Ако пък природата ви омръзне, Приморско е само на 1 км – отвъд устието на Дяволска река.

Обадете ни се сега

0888 943 200